Хајди Клум - Доналд Трамп, 1:0

Доналд Трамп изјави дека Хајди Клум повеќе не ја гледа како една од најубавите моделки и дека не би и дал 10ка, но Хајди Клум со својот духовит одговор ги освои поените. Трамп кој има лиценци за Miss USA и за Miss Universe, во интервју за The New York Times изјави дека Клум повеќе не е чиста десетка.



Атрактивната германска моделка, бргу се снајде и сними видео во кое го возврати ударот. Во видеото таа носи ознака со број 10 и глуму дека снима модна кампања, а потоа доаѓа маж кој на лицето има маска од Доналд Трамп. Тој ја кине оценката под која се гледа бројот 9,99, а реакцијата на Клум покажува дека не и е многу грижа за тоа што мисли републиканскиот кандидат за претседател.

Ова не е прв испад на Трам кон жените, кој досега ја опиша Роси О’Донел како многу непривлечна, Ким Кардашијан како дебела, а потоа кажа и дека Џесика Частеин воопшто не е секси.

Тој имаше невкусни коментари и за својата ќерка Иванка, за која кажа дека е добро градена и дека би излегол со неа, кога не би биле роднински поврзани.


#TrumpHasSpoken #sadly #9.99 #NoLongerA10 #IHadAGoodRun #donaldtrump #trumped #HeidiTrumpsTrump #BeautyIsI
Posted by Heidi Klum on Monday, August 17, 2015

ТОП10 ОК ?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 20ОТ О